Najbolji streetstyle autfiti influens devojaka na Nedelji mode u Njujorku (do sad)
Najbolji streetstyle autfiti influens devojaka na Nedelji mode u Njujorku (do sad)

Najbolji streetstyle autfiti influens devojaka na Nedelji mode u Njujorku (do sad)

Nedelja mode u Njujorku uveliko traje, a zvanično je počela dan ranije od najavljenog rasporeda na Menhetnu i to u – Hamptonsu. Ralph Lauren okupio je veliki broj influensera i uticajnih ljudi iz sveta mode, da bi dan kasnije počeo oficijaoni program sa više revija u toku jednog dana.

U ovom tekstu biramo najzapaženije autfite koje su naše omiljene influenserke prošetale njujorškim ulicama (do sada).

Ginevra Mavilla

Prva na listi je mlada italijanska influenserka Ginevra koja je, čini nam se, stigla u Njujork pre svih. Ona već par dana predano slika autfite na njujorškom asfaltu, a mi smo izdvojili naše favorite.

Prvi dan ponela je neobičan top koji potpisuje dizajnerka Marcelle Barbosa i široki model farkerki brenda Tommy Jeans. U najbolji autfiti sekciju definitivno stavljamo dres haljinu brenda Briah Atermis, koja se sastoji iz neon zelenog dres dela koji se nastavlja u mini crnu balon suknju. Ona nam je ujedno otkrila ovaj sjajan brend čiji razvijanje planiramo da pratimo u budučnosti.

Na listu stavljamo i njen treći autfit – military široke pantalone (pretpostavljamo brenda The Attico) i kombinaciju dve majice gde je onu sa kratkim rukavima obukla preko one sa dugim. Cool, cooler, Ginevta.

Livia

Brazilska influenserka je došla u Njujork kao brend ambasadorka brenda Ralph Lauren. Ona je iznela više autfita sa njihovim potpisom, a mi smo izdvojili dva. Prvi, naš favorit, obukla je za odlazak na US Open, a preko farmerki obukla je oversize plavu košulju, kravatu i prepoznatljiv RL džemper na V izrez.

Drugi je poprilično smireniji i više spada u quiet luxury estetiku – bela duga suknja, prsluk na zakopčavanje u istoj boji i braon mokasine od prevrnute kože. Na ramena je prebacila teget polo džemper, kao zaštitni znak Ralph Lauren estetike.

Sarah Lysander

Još jedna Ralph Lauren ambasadorka i još jedan upečatljiv autfit koji miksuje casual, formal i western elemente. Kravate su (izgleda) ponovo u modi, a Sarah je stilizovala na belu košulju i denim komplet. Tu je kaiš sa velikom okruglom šnalom kao i kaubojke, koji trenduju tokom cele 2024. godine & they are here to stay. 

Chloe Lecareux

Francuskinja je poslednja stigla u Njujork i donela mu malo kolorističke dinamike. Chloe je prošetala njujorškim asfaltom u crveno crnoj kombinaciji, a brendove nije tagovala. Međutim, jednom od pratioca odgovorila je da sako nosi Balmain potpis.

U Njujork su stigle i Hanna Schonberg, kao i Xenia Adonts, te se u narednim danima bavimo njihovim autfitima, ali i razlozima dolaska. Stay tuned. 

Učitati još
Zatvori