Nensi Dojaka is back: Dizajnerka prezentovala novu kolekciju i Calvin Klein saradnju
Nensi Dojaka is back: Dizajnerka prezentovala novu kolekciju i Calvin Klein saradnju

Nensi Dojaka is back: Dizajnerka prezentovala novu kolekciju i Calvin Klein saradnju

Deveti, modni, mesec uveliko je počeo, bivajući polazna tačka Nedelja mode širom sveta. Ona koje je kao svoju lokaciju slektovala  Njujork prezentovala je mnoštvo ikoničnih izdanja među kojima su Alaïa, Ralph Lauren, Luar i mnoge druge revije, dok je moda koja je krasila ulice van front row sage takođe bila talk of the week.

Sada, nakon revija koje su posetile mnoge holivudske zvezde, prelazimo na one čije će after žurke definitivno biti one za pamćenje.

Nedelje mode u Londonu je zvanično počela. A kao fresh start izdvojilo se ponovno prezentovanje obožavane dizajnerke po imenu Nensi Dojaka. Nakon dve preskočene sezone, Nensi Dojaka je predočila svoju Spring/Summer 2025 kolekciju, a obradovala nas je i kolaboracijom sa Calvin Klein brendom, koja čini veš čiji je seksepil imperativ.

Nensi Dojaka SS25
Nensi Dojaka SS25

Back @ it


Poznata dizajnerka albanskog porekla Nensi Dojaka, nakon dvosezonske pauze prezentovala je svoju kolkekciju kojom prognozira prizmu senzualnosti za proleće i leto predstojeće godine. Nensi je godinama jedna od obožavanih dizajnerki u modnom svetu. Njene kreacije neretko viđene su na mnogim modnim devojkama kao što su Bella Hadid i Emrata.

Pomenuta dizajnerka iako je albanskog porekla duže vreme kreira upravo u kišnom gradu na čijoj je Nedelji mode i prezentovala reviju. S obzirom na to da je diplomirana studentkinja Central St.Martins univerziteta, jasno je zašto je izbor upravo London. Njeni radovi oduvek bili su autentična reprezentacija senzualnosti i seksepila protkanog kroz ženstvene i na prvi pogled krhe materijale.

2021. godine osvojila je LVMH prize, u Young Designer kategoriji. Sada, predstavlja jednu od modnih dizajnerki bez čijih kreacija ne može proći ni jedno gala veče ili crveni tepih.

star in the room wears Nensi Dojaka


Nova Spring/Summer 2025 kolekcija prezentovala je obožavane modele poznate dizajnerke u nešto inovativnijoj formi. Haljine sa otvorenim leđima, kombinacijama crne i nešto vibrantnijih tonova, floralni motivi u fokusu ali i dobro poznata sheer saga, uzeli su primat. Korseti prezentovani su kroz sexy ali i sporty prizmu, poentirajući da isti mogu biti idealan izbor kako za svakodnevne aktivnosti tako i za posebne prilike. Koža takođe bila je jedan od dominantnih materijala, a ponegde mogli smo da primetimo i šljokice. Svi modeli poznate dizajnerke krojeni su tako da savršeno prate i ističu liniju tela osobe koja je nosi. Te je jasno da su baš ovi modeli oni koju u vama bude Sahsu Fierce, okreću glave i zavode sve u prostoriji.

Nensi Dojaka SS25
Nensi Dojaka SS25
Nensi Dojaka SS25
Nensi Dojaka SS25
Nensi Dojaka SS25

collaboration w / Calvin Klein


Pored dugoočekivane kolekcije Nensi obradovala nas je i kolaboracijom sa Calvin Klein brendom, čiji je veš jedan od najpoznatijih u svetu. Ovaj dvojac bio je neočekivan, ali sada definitivno možemo da tvrdimo da je nezaustavljiv. Posmatrajmo realno, svi smo makar jednom kreaciju koju potpisuje Nensi Dojaka želeli da ponesemo i u krevetu. Ove haljine, korseti ali i kompleti nemo zavode sve oko vas. Predstavljaju magnet za besplatna pića, komplimente i neočekivane poklone. Jer to je sve ono što odlikuje Nesi i njen brend – autentična i senzualna ženstvenost čija moć nema granice.

Sada, ove siluete i te kako možemo nositi i u krevetu, i to uz Calvin Klein logo na etiketi. U zajedničkoj kolaboraciji prezentovali su sve od veša, korseta pa i slip haljina. A sada je i više nego jasno da je Nensi definitivno doživela comeback godine.

Učitati još
Zatvori