New (fashion) rules: Jennifer Lawrence prošetala je gradom u kućnim papučama
New (fashion) rules: Jennifer Lawrence prošetala je gradom u kućnim papučama

New (fashion) rules: Jennifer Lawrence
prošetala je gradom u kućnim papučama

Glumica Jennifer Lawrence iza sebe ostavlja itekako uspešnu modnu godinu, a tokom cele 2023. servirala nam je quiet luxury inspired autfite koje smo želeli da rekreiramo u svojoj režiji.

Pre nego što napravimo mini osvrt na neke od najboljih casual kombinacija godine bavimo se njenim poslednjim autfitom, u kom je sa svojim detetom nedavno šetala Los Anđelesom. Naime, glumica je za ovu dnevnu aktivnost odabrala sebi svojstvenu modnu kombinaciju ali ako pogledamo celokupnu sliku nešto nam poprilično bode oči a to su – kućne papuče.

Home slippers for the win

Jennifer Lawrence, glumica i modna ikona, trenutno igra svoju najvažniju ulogu a to je – uloga mame. Ne znamo da li je u žurbi za detetom zaboravila da se preobuje, ili je ovo neki vid statement detalja, ali evidentno je da je glumica dom napustila u nekoj vrsti kućnih papuča. Međutim, ona je i ovaj detalj uspela da iznese i koloristički uklopi u šablon boja koje je nosila tokom cele godine, a njen autfit nimalo nije izgubio na jačini.

Kožna jakna/sako, denim košulja, široke crne pantalone i besprekorno odabran aksesoar sugerišu nam da glumica i nije bila u tolikoj žurbi, međutim svako ko ima todlera u kući zna za last minute promene planova.

Jennifer lawrence

Kraljica tihog luksuza

Kada bismo trebali da je stilski opišemo u jednoj reči ona bi glasila – cool. Jennifer Lawrence poslednjih godinu dana nosi jasne i mirne tonove, bez previše jarkih boja, a njen stil se savršeno uklapa u modnu sintagmu godine koja glasi – quiet luxury. Inspirisani njenim poslednjim izdanjem odradili smo mini research njenih modnih pogodaka i u nastavku teksta pravimo mini Jennifer Lawrence style ‘23 retrospektivu.

Glumica sjajno pliva kroz svojevrsnu low-key chic estetiku, a njene autfite vrlo lako možemo da rekreiramo u svojoj režiji. Sudeći po fotografijama koje smo odabrali – jedan odlazak u Massimo Dutti završava posao. Da li treba da naponemo da su u toku sezonska sniženja?

Jennifer lawrence
Jennifer lawrence

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori