Nicole Kidman novo lice modne kuće Balenciaga – i ostala dešavanja sa Fall 24 revije
Nicole Kidman novo lice modne kuće Balenciaga – i ostala dešavanja sa Fall 24 revije

Nicole Kidman novo lice modne kuće Balenciaga – i ostala dešavanja sa Fall 24 revije

Rekli bismo da je Demna odlučio da prisvoji najistaknutija lica pop kulture i sve ih postavi na poziciju brend ambasadora modne kuće Balenciaga. Nakon što smo saznali da se B(e) timu pridružila nagrađivana glumica Michelle Yeoh, tik pred Fall 24 reviju u medijima se pojavila vest da je i genijalna Nicole Kidman prihvatila Demnin poziv i postala novo lice brenda. Balenciaga je bila uz nju na nekim od najvažnijih događaja kako u njenoj karijeri, tako i u privatnom životu. Od venčanice do haljine za dodelu Oskara – Nicole Kidman je oduvek bila Balenciaga girl.

Fall 24 in LA

Modna kuća Balenciaga, verovali ili ne, prvi put od nastanka kultnog brenda predstavila je kolekciju u Los Anđelesu. Holivudski znak na kratko je postao Balenciaga, a sama revija održala se – pa, na ulici. Logično? Jednostavnost seta i nedostižnost rezidencijalnom delu lokacije upravo je ideologija dizajniranja koju Demna propagira od svojih početaka. Najčešće postavljeno pitanje jeste da li se Demna nakon niza skandala vratio kreiranju kvalitetnih komada koji se pozivaju na prvobitne kodove brenda. Međutim, pitanje neretko postavljaju upravo oni koji dizajnerske kodove Cristóbala Balenciage ne poznaju. Bilo kako bilo, Fall 24 kolekcija je i više nego odlična – a među favoritima su svakako xxl kockaste čizme.

Cardi B zvezda revije

Non-models na Balenciaga revijama su gotovo deo tradicije. Demna je prigrlio pop kulturu i odlučio da svoj uticaj zapečatira tako što će pored dizajniranja odećere kreirati svojevrsan narativ oko kojeg se bespogovorno stvara buzz. Improvizovanom pistom su ponovo prošetala poznata lica, ali zvezda revije je svakako bila Cardi B.

Kardashians & others

Kim je možda preskočila dramu koja se odigravala oko modne kuće Balenciaga, ali sada veoma glasno iskazuje stav noseći Balenciagu i ništa osim Balenciage. Kendall i Kim prisustvovale su Fall 24 reviji i izgledale bolje nego ikada – i to pod prirodnim svetlom. Kim je čak sa sobom imala i Erewhon Tote Bag. Na reviji smo uočili i novu bredn ambasadorku Nicole Kidman, kao i najfinije i sveta rep muzike poput Tayane Taylor i 2chainza.

Foto: Instagram (@demnagram, @nicolekidman)

Učitati još
Zatvori