Od Deda Mraza tražimo sve iz novogodišnje Jacquemus kolekcije
Od Deda Mraza tražimo sve iz novogodišnje Jacquemus kolekcije

Od Deda Mraza tražimo sve iz
novogodišnje Jacquemus kolekcije

Iako neočekivano visoke novembarske temperature ne odaju ustisak da su novogodišnji praznici (doslovno) iza ćoška, nova Jacquemus kolekcija svakako govori upravo to. Simon Jacquemus nadaleko je pozant po svojim buntovničkim delanjem unutar modne industrije koje se oslanja na negodovanja sezonskih predstavljanja kolekcije i praktično oduvek čini ono što smatra da je u tom trenutku značajno za njegov istoimeni brend. Shodno tome, ovo je još jedna bajkovita proza o spajanju kreativnih multimedijalnih sadržaja koji na kraju dana imaju samo jedan cilj – popularnost i potražanja za kolekcijom. Novogodišnja Jacquemus kolekcija svoje putešestvuje do modnih entuzijasta započela je skoro pa egzotičnom fotografijom Kendall Jenner, a nakon prvih pregleda shvatili smo da ove godina od Deda Mraza tražimo upravo komade iz nove Jacquemus kolekcije.

It’s tiimeeeeeee…..

Prvi vesnik zime je niko drugi do Mariah Carey i njen vanvremenski hit All I Want For Christmas Is You (za koji je ove godine bila tužena, ali to je neka druga tema), a odmah iza toga dolazi i novogodišnja Jacquemus kolekcija u čijojm kampanji se nalazi Kendall Jenner u glavnoj ulozi. Kampanju za kolekciju GUIRLAND fotogeafisao je Drew Vickers u dobro poznatom maniru dok je za stajlng bila zadužena genijalna stilistkinja Malina Joeph Glichrist. Simon je još jednom predstavio svoju prepoznatljivu viziju spajanja gotovo nespojivih ideologija, a Kendall Jenner je ovog puta postavljena u okruženje koje oslikava kuće uslove dok ona nosi skije ili pak klizaljke.

GUIRLANDE kolekcija

Novogodišnja Jacquemus kolekcija pod nazivom GUIRLANDE ispunjena je crvenim tonovima i makanim materijalima takozvanog fluffy izgleda. Svaki komad je pažljivo osmišljen, a naglasak je, očekivano, na detaljima. Iako smo je označili kao novogodišnja Jacquemus kolekcija, osnivač i kreativni direktor brenda, Simon Jacquemus, obradovao se simbiotičkim komadima poput krznenih papuča, a praznični asortiamn uključuje poneki model sandala kao i nekoliko varijacijana na temu kultne Le Bambino siluete torbe.

Journal favoriti (ako baš moramo da biramo)

Foto: Instagram (@jacquemus), Jacquemus

Učitati još
Zatvori