24Hrs – nova Rouje kolekcija ugledala je svetlost Pariza
24Hrs – nova Rouje kolekcija ugledala je svetlost Pariza

24Hrs – nova Rouje kolekcija
ugledala je svetlost Pariza

Destinacija –  Pariz. Vreme – 24Hrs. Nova kolekcija popularnog francuskog brenda Rouje stigla je na ulice Francuske prestonice. Šta su nam Jeanne Damas i njen tim ovog puta servirali kao les filles favorite za predstojeću jesen, saznajte u nastavku.

24Hrs sa Rouje Les Filles.

Garderoba servirana są ljubavlju. Od žena za žene. Od prvog dana nastanka Rouje slavi žensku nesputanost i romantičnu stranu svih nas. S druge strane, žene Pariza slave Rouje sposobnost da od funkcionalnih komada garderobe, naših saveznika u borbi sa užurbanom svakodnevicom, stvori one za nijansu posebnije. Ovog puta kao glavni činilac Jeanne Damas ubacuje [i] Pariz. Svaki komad nove kolekcije kreiran je da savršeno zagrli urbani duh Pariza, naglašavajući njegovu jedinstvenu atmosferu i šarm. Njegov brzi tempo života prilagođen svim ženama da svoje poslovne i privatne obaveze učine za nijansu more fashionable & feminine – nova kolekcija pod logičnim nazivom 24Hrs prati jednu ženu kroz njen ceo dan.

Od kupovine na pijaci, preko doručka sa drugaricama, do jakog tempa korporativnog dana –  kolekcija 24Hr namenjena je svima nama, zaljubljenicima u modu. Nama koji ne pravimo kompromise između mode i funkcionalnosti, već se u novim modelima haljina, mantila, odela i jeansa poigravamo kako sa modnim pravilima tako i sa modom koju serviramo svojim kolegama.

Iz nove kolekcije za ličnog favortia izdvajamo Reda i Romea haljine, ali i sve one bluze pastelnih nijansi, sakoe i džempere kao prve vesnike jeseni i back to office izdanja. Ovog puta akcenat pored haljina jeste i na odelima koja su u novoj kolekciji za nijansu more masculine forme, kao i capsule komade zemljanih nijansi kojima kolekcija obiluje. Savršena za igru kombinovanja. Savršena za investiranje u jedan, onaj poseban, statement komad. Ako nas pitate neka [ i ovog puta ] to bude the dress.

Zagrliti [ i prigrliti ] grad od svitanja do sumraka – mantra je 24Hrs kolekcije, a za nijansu lakše lepše je to učiniti sa novom kolekcijom omiljenog nam, crvenog brenda. Još ako je taj grad Pariz – et voilà, ni prvi radni sptembar u godini ne izgleda tako loše.

Učitati još
Zatvori