Sabrina Carpenter, Central Cee i Mahmood u prvom redu Louis Vuitton revije – Pharrell konačno definisao pravac
Sabrina Carpenter, Central Cee i Mahmood u prvom redu Louis Vuitton revije – Pharrell konačno definisao pravac

Sabrina Carpenter, Central Cee i Mahmood u prvom redu Louis Vuitton revije – Pharrell konačno definisao pravac

Starstruck night

Juče je, u okviru muške Nedelje mode u Parizu, prezentovana nova Louis Vuitton Men kolekcija za sezonu proleće/leto ‘25. U prvom redu, ali i prvom planu, bile su internacionalne muzičke zvezde Sabrina Carpenter, Central Cee i Mahmood a LV tim je ove godine odabrao poprilično zanimljivu lokaciju – UNESCO sedište u “Gradu svetlosti”.

Čini nam se da je u ovoj kolekciji kreativni direktor kuće Pharrell konzistentniji nego u ranijim, te da je konačno uhvatio kormilo LV Men broda i nastavlja svoju plovidbu sa dosta više sigurnosti. Jedno je sigurno, estetiku Divljeg Zapada ne prenosimo u 2025. godinu.

Pharrell finally got it

Nakon tri kolekcije za eminentnu francusku modnu kuću čini nam se da je Pharrellu konačno pošlo za rukom da uspostavi pravac koji definiše kako Louis Vuitton muškarac (pod njegovim kreativnim vođstvom) treba da izgleda.

Uprkos činjenici da je odgovoran za trend godine i povratak “estetike Divljeg Zapada”, kao i ekspanziju prodaje kaubojskih šešira na globalnom nivou – ovo je sada kompletna kolekcija koja obuhvata i savršeno dizajnirana clean cut odela, koja su do sada bila u senci LV Speedy torbe čija se cena kreće i do milion eura.

Kao i kod prethodnih i kroz ovu kolekciju prezentovan je veliki broj interesantnih aksesoara, ali čini nam se da je sada, konačno, dobro dizajnirana odeća u prvom planu.

Central Cee na Louis Vuitton reviju poneo – Nintendo

U prvom redu našle su se zapažene i pažljivo odabrane zvanice, a holy trinitiy činili su Sabrina Carpenter, Central Cee i Mahmood – smešteni tik jedni pored drugih.

Američka pevačica i vlasnica letnjeg hita “Espresso” ove sezone proživljava high peek svoje dosadašnje karijere, a isto možemo reći i za britanskog repera koji krasi ovomesečnu naslovnicu magazina Vogue za UK tržište (big deal, indeed).

Mahmood je trenutno jedan od najtraženijih evropskih izvođača sa vrlo specifičnim modnim izražajem i njegova involviranost u modna dešavanja sasvim je prirodna i logična stvar.

Pharrell, this season you did everything right. 

Louis vuitton
Sabrina Carpenter
Louis vuitton
Mahmood

Foto: Profimedia, Instagram / @louisvuitton / @hidden.ny

Učitati još
Zatvori