Saint Laurent doneo je preokret prepoznatljivom modelu Ray-Ban naočara – a zvezda cele priče je i Hailey Bieber
Saint Laurent doneo je preokret prepoznatljivom modelu Ray-Ban naočara – a zvezda cele priče je i Hailey Bieber

Saint Laurent doneo je preokret prepoznatljivom modelu Ray-Ban naočara – a zvezda cele priče je i Hailey Bieber

Letnja sezona pod numerološkom oznakom ‘24, već sada broji (modne) kolaboracije koje će je definitivno obeležiti. Kvalitet i siluete high-end sage i pristupačnost high-street-a donela je Victoria Beckham x Mango kolaboracija, koja je vrlo brzo pridobila sold out epitet. S druge strane, brendovi su polako počeli da izbacuju svoje eyewear kolekcije, te ne krijemo da nam je jedna od omiljenih (za sada) ona od Jean Paul Gaultiera. Luksuzni brend za koji možemo reći da poseduje jedne od the coolest naočara za sunce na modnoj sceni definitivno je Saint Laurent, te je ova francuska etiketa odlučila da za trenutak svoj eyewear game učini još ikoničnijim. Ovog puta, ruku pod ruku modnu igru vode Saint Laurent i Ray-Ban. Ovaj dvojac doneo je chic twist vanvremenskom modelu naočara, te donosimo sve o tome.

It all makes sense


Ako se pitate kako baš Saint Laurent i Ray-Ban, na neki način u potpunosti ima smisla. Saint Laurent je etiketa koja svojim krajevima (a i naočarama za sunce) zagovara vanvremenski i chic pravac. S druge strane, činjenica je da Ray-Ban predstavlja jednu od prvih asocijacija pri pomenu naočara za sunce. Njihov klasični Wayfarer model predstavlja apsolutni all time classic. Ovo su naočare koje su mnogi nosili na crveni tepih ali i teniski teren, kao saputnika kroz svakodnevne aktivnosti ali i pri dodeli mnogih nagrada.

S druge strane, lice Summer 24 kampanje kao i kolaboracije sa Ray-Ban brendom, je Hailey Bieber. Međutim, ni to nije slučajnost. Poznata manekenka i vlasnica Rhode brenda, čini jednu od Saint Laurent devojki. Kako nosi njihove kreacije na glamuroznim tepisima poput Met Gale, tako i u svojim svakodnevnim kombinacijama integriše njihove modele. Još na svojim stilskim početcima sa Maeve Reilly, poznata manekenka autfitima isticala je da je fan Saint Laurent naočara, te je neke od njihovih modela kasnije i proslavila. Sada, i bez poznate stilistkinje, nastavlja ovu stilsku igru, te predstavlja jednu od prvih asocijacija na sunčane naočare pomenute etikete. One su deo njenih Rhode kampanja, svakodnevnog look-a ali i crvenog tepiha.

Ray-Ban Saint Laurent Wayfarer


Kako smo ustanovili da ovaj modni dvojac štiklira vanvremesnku i klasičnu kategoriju, čini se da je na neki način organski došlo do ove kolaboracije. Anthony Vaccarello doneo je svoj obrt prepoznatljivom modelu naočara poznatog brenda. Ne sumnjamo da će se baš ovaj model ubrzo naći u sold out kategoriji, kao i sve ostale siluete ovih poznatih etiketa.

Pomenuti model možete poručiti na oficijalnom sajtu Saint Laurent brenda, po ceni od 495$.

Učitati još
Zatvori