Saint Laurent predstavio torbicu za pomfrit (od 725 evra) koju želimo
Saint Laurent predstavio torbicu za pomfrit (od 725 evra) koju želimo

Saint Laurent predstavio torbicu za
pomfrit (od 725 evra) koju želimo

Neretko u fokus stavljamo mnoge novitete modnih brendova, koji zapravo u jednu ruku i nisu nosivi. Skoro to su bile Hoof Boots koje potpisuje McQueen, Loewe Asparagus torba i farmerke Stelle McCartney koje u fokus satvljaju ogledala. A ovog puta, komad koji izrazito želimo kreirao je francuski brend Saint Laurent, koji svoj DNK bazira na chic narativu. Međutim, sada od ove senzualne etikete želimo nešto nesvakidašnje ali u jednu ruku i preko potrebno – a to je torba za pomfrit, preciznije SADE triangle coin purse in lambskin.

Vaccarello’s Saint Laurent that is (always) on the wishlist


Iskaz da moda uvek mora biti nosiva ili udobna potpuno je irelevantan. S obzirom na to da ukoliko pitate modne fanatike to nikada nije bila njena glavna namena. Moda je tu da kreira naš alterego, društvu prezentuje neku kreativniju stranu ali i da kroz svoje krojeve doda neku dozu samopouzdanja. Saint Laurent koji se nalazi u rukama Anthonija Vaccarella savršeno komunicira narativ ali i samu srž DNK kuće koju je osnovao Yves šezdesetih godina prošlog veka. Saint Laurent koji vidimo ispred sebe sa sobom nosi notu senzualnosti i moći. Te gotovo svaka osoba koja ga obuče u istom zna ko je i šta je. Saint Laurent je stav, seksepil ali i odvažnost. Svojim pređašnjim kolekcijama Vaccarello zauzeo je posebno mesto u srcu svih modnih kritičara. I mnogim (vrelim) kampanjama stavio francusku etiketu u sam epicentar.

Frie bag?


Torba koju je Endless Summer kampanja okarakterisala kao onu sa pomfrit, zapravo služi kao takozvani coin purse. Po ceni od 725 evra možete kupiti torbiu koja će biti idealna za stavljanje novca. Ali ukoliko nas i Anju Rubik pitate, služi za držanje pomfrita. Pomenuta manekenka predsatvlja dugogodišnju muzu kreativnog direktora pomenute kuće i čini sastavni deo Saint Laurent klana u kom su između ostalog Hailey Bieber, Zoe Kravitz Jeremy Allen White i mnogi drugi.

Ukoliko se pitate zašto se od celokupne kolekcije na našoj listi našao SADE triangle coin purse in lambskin, odgovor je jasan – ko ne bi želeo torbicu za pomfrit? Koju potpisuje Saint Laurent? Ukoliko je koristite u pomenute svrhe činjenica je da je cena donekle apsurdna, ali Saint Laurentu definitivno ne možemo odoleti.

Foto: SAINT LAURENT / Instagram / @ysl / Purienne⁣

Učitati još
Zatvori