U toku je veliko Sinsay sniženje – izdvojili smo omiljene komade
U toku je veliko Sinsay sniženje – izdvojili smo omiljene komade

U toku je veliko Sinsay sniženje –
izdvojili smo omiljene komade

Kako su temperature prevazišle svačija očekivanja, a dnevne aktivnosti u suštini podrazumevaju odlazak na posao i sklanjanje od velikih vrućina, neretko se trudimo da što više vremena provedemo kod kuće. Međutim, modni entuzijasti tokom najtoplijeg godišnjeg doba često imaju razlog više da istrpe visoke temperature i prošetaju do obližnjeg tržnog centra kako bi ulovili najpovoljnije sezonske popuste.

Sinsay je mnogima omiljena radnja koju veoma rado posećuju. To je prvenstveno slučaj zbog toga što u njoj možemo da pronađemo pristupačne, ali i veoma fashionable komade. Međutim, pristupačnost ne mora da podrazumeva kompromis u stilu ili kvalitetu. Nakon što smo izvdvojili Sinsay plažne favorite, odlučili smo da pregledamo aktuelno sniženje. Kako je leto zvanično počelo, svi se uveliko trudimo da obogatimo svoje garderobere  komadima koji su u trendu. Međutim, idealno bi bilo kada ne bismo potrošili čitavo bogatstvo. Popularno (i dugoočekivano) Sinsay sniženje je u toku, a mi smo izdvojili omiljene komade koji će vam garderober podići na novi nivo.

Obnavljamo letnji garderober

Budget-friendly closet restock zvanično može da počne. Dok ste se spremali za more i pakovali kofere, sigurno ste nekoliko puta izgovorili famoznu rečenicu: Ja zaista nemam šta da obučem. Ta rečenica postajala je centar mnogih kulturnih referenci, a i osnova mnogih serija koje pratimo i volimo. Međutim, kako se ne biste osećali kako živite Dan mrmota i kako ovu rečenicu ne biste ponavljali kao mantru svakodnevno, pronašli smo način da na pristupačan način oplemenite svoj stajling i zvanično započnete sezonu rečenicom: Znam šta ću da obučem.

Donosimo listu ultimativnih komada koji su trenutno na sniženju – od majica, preko šešira i sakoa, do tačke razno.

Sinsay sniženje – izdvojili smo omiljene komade


Foto: Instagram: @taina.csg ; Sinsay

Učitati još
Zatvori