Sofia Richie predstavila svoju prvu kolekciju obuće za Stewart Weitzman
Sofia Richie predstavila svoju prvu kolekciju obuće za Stewart Weitzman

Sofia Richie predstavila svoju prvu
kolekciju obuće za Stewart Weitzman

Nema odmora ni tokom trudnoće!

Sofia Richie, sade već zaštitnica sintagme quiet luxury, godinu dana nakon svog luksuzng venčanja na Azurnoj obali i dalje je vrlo aktuelna u modnim krugovima. Poslednji projekat u nizu, koji promoviše „all beige“ estetiku čuvenih stanova na Park aveniji saradnja je sa američkim brendom Stewart Weitzman, za koji je Sofia kreirala mini kapsulnu kolekciju koja nosi njen potpis.

Kolekcija nosi naziv „Sofia“ i sastoji se iz više različitih modela obuće – od romantičnih salonki, ravnih papuča u pastelnim tonovima ali i espadrila i svaki od njih, na neki način, reprezentuju njen stil.

stewart weitzman

New Chapter in Stewart Weitzman

Nova kampanja i kolekcija dolaze u momentu dok se Sofia priprema za novo životno poglavlje i ulogu majke, a obuća koja nosi njen dizajnerski potpis nosiva je za sve prilike, pa čak i one u poodmakloj trudnoći. Fotografije i video personifikuju njen lični stil, ali i lifestyle, kako je jedan deo snimljen u outdoor okruženju i prirodi dok joj društvo pravi i jedan od njenih kućnih ljubimaca.

Sofia se u ranijim godinama pojavljivala na raznim holivudskim dešavanjima i bila prisutna na svetskoj celebrity sceni, dok je novo poglavlje inspiriše na nešto mirniji, porodični život. Za kraj videa ona nam poručuje da je na putovanju koje tek počinje a ta poruka ima dualno značenje – njen početak saradnje sa brendom Stewart Weitzman ali i novi početak za njenu (uskoro proširenu) porodicu.

stewart weitzman

Stewart Weitzan zaštitna lica kroz godine

Ovaj njujorški brend obuće kroz godine je birao eminentna lica iz modnog sveta za svoje brend ambasadore, a među poslednjima tu su se našla dva supermodela – Gisele Bundchen i Gigi Hadid. Dizajneri ovog brenda su svojevremeno napravili i custom made čizme koje je Jennifer Lopez nosila tokom svoje igrački vrlo zahtevne turneje što znači – obuća poznatog američkog brenda nije samo estetski atraktivna već garantuje i ekstremnu udobnost.

Foto: Stewart Weitzman, Instagram / @sofiarichie

Učitati još
Zatvori