FW Chronicles: Sofija Milošević prezentovala novi imidž na Balenciaga reviji u Parizu
FW Chronicles: Sofija Milošević prezentovala novi imidž na Balenciaga reviji u Parizu

FW Chronicles: Sofija Milošević prezentovala novi imidž na Balenciaga reviji u Parizu

Nakon Vetements reviju koju su šetali Travis Scott i Gigi Hadid svoju kolekciju u okviru modne kuće Balenciaga prezentovao je drugi član porodice Guram – Demna.

Gošća na ovoj reviji bila je i srpska manekenka Sofija Milošević koja je, specijalno za ovu priliku, prezentovala novi imidž. Sofija je na ovaj događaj stigla sa novom paž frizurom i pokazala da je spremna za modne transformacije kada su velike stvari u pitanju. Kako većina poznatih ličnosti koristi modna dešavanja da se poigra sa sopstvenim imidžom, pravila igre razumela je i naša manekenka. Short hair for the win. 

Sofija nosila kombinaciju iz najnovije Balenciaga kolekcije

Manekenka je za ovu priliku od kreatora dobila odevnu kombinaciju iz najnovije kolekcije, u kojoj se ujedno i pojavila na samom događaju. Sofiji odlazak na Nedelju visoke mode nije nepoznanica, kako je u februaru već bila gošća Versace revije u Milanu. Njen interes za modu je veoma izražen, a nekada je i sama šetala pistama fashion prestonica. Sada je uspela da se infiltrira u svetske modne krugove i bude jedna od retkih Srpkinja koje imaju privilegiju da posećuju ovako važne modne događaje.

Njena ljubav prema modi odlikuje se i u osnivanju sopstvenog (sada već poznatog brenda) Sofi Milo. Njene kreacije devojke iz regiona neretko biraju za razne specijalne prilike, a modeli su izloženi u showroomu u samom centru Beograda.

Sofija Milošević novi imidž

Sofija Milošević i njene modne & beauty tajne

Manekenka je jednom prilikom ekskluzivno za Journal podelila svoje fashion i beauty tajne. Otkrila nam je svoje omiljene domaće i strane dizajnere, savete za negu kao i kakvu venčanicu je oduvek maštala da nosi.

Uprkos činjenici da je poznata po svojoj dugoj plavoj kosi Sofija je konačno rešila da malo eksperimentiše kada je frizura u pitanju. Novi imidž joj (uz Balenciaga full fit) potpuno pristaje. Ko zna – možda nas čeka još iznenađenja u bliskoj budućnosti. Navijamo za to.

Sofija Milošević novi imidz

Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori