Brojimo sitno do Sporty & Rich x adidas Originals kolaboracije – da li će ovo biti patike sezone?
Brojimo sitno do Sporty & Rich x adidas Originals kolaboracije – da li će ovo biti patike sezone?

Brojimo sitno do Sporty & Rich x adidas Originals kolaboracije – da li će ovo biti patike sezone?

Street style scenu, u poslednje vreme vodi konverzacija o novim trendi patikama sezone. Nakon dugogodišnje dominacije Sambi i adidasa, Nike se pobunio i kao novi rivalski trend doneo Cortez patike, koje je favorizovala i Dakota Johnson. I pored Samba modela moramo priznati da je adidas generlno vodio trku – kroz Gazele, SL 72 i različite kolaboracije u kojima onu sa Wales Bonnerom izdvjamo kao jednu od najuspešnijih. Ako ste se ponadali da Nike preuzima, adidas je još jednom udario kontru. Rivalstvo je oduvek bilo prisutno ali sada je možda i najvidljivije. No, imamo utisak da pored Sambi dolaze još jedne trendi patike koje potpisuje adidas. Odbrojavamo sitno do Sporty & Rich x adidas Originals kolaboracije, a evo šta za sada znamo o njoj.

Previously with – Sporty & Rich x adidas Originals

Sporty & Rich i adidas do sada su više puta ukrstili snage. Svojom estetikom vešto su prenosili i sporty ali i rich pravac. Odlično su razumeni potrebe mase i stvorili modele koji su vrlo pogodni kako za posao, tako i za trening ali i everyday walk. Pomenute patike postale su popularne zbog svoje praktičnosti. Njih veoma lako možete nadograditi i učiniti elegantnim. Ove kolaboracije pored samih modela patika predstavljale su i lifestyle, kog želimo da budemo deo. Viđali smo ih po ulicama, na Instagramu i ubrzo im dali epitet IT patika. Ono što definitivno možemo tvrditi je da ukoliko kupite jedan Sporty & Rich x adidas model, još par različitih će zasigurno biti na vašoj wishlist-i. Ovih patika nikada dosta, a ubeđeni smo da stižu i novi favoriti.

New collab

Sporty & Rich i adidas Originals, svojom novom kolaboracijom potvrdio je da su pastelne boje jedan od ključnih trendova sezone. Gucci cruise potvrdio je da će mint zelena biti apsolutni favorit dok mi tvrdimo da je to ipak puter žuta, ali se svakako držimo nežnijih tonova. Patike koje se mogu nositi uz apsolutno svaki stil, odevnu kombinaciju ili priliku još jednom uzeće IT epitet. Za sada, znamo da će pomenuti modeli doći u zelenoj, roze i braon boji. Velur još jednom našao se kao najbolji prijatelj kao i ikonične bele linije. Pored patika koje će definitivno preuzeti sold out kategoriju, našu pažnju privukle su i flašice sa elegantnim ispisima kolaboracije. Pogodne za trenutno najpopularniji tennis core, nova kolaboracija definitivno odiše sporty & rich estetikom.

Za sada, i mi imamo našeg kolor favorita a nas zanima, koji ćete par vi naručiti ili pak igrate u Cortez i Nike timu?

Učitati još
Zatvori