Koji nakit je nosila Taylor Swift na poslednjoj utakmici Travisa Kelcea?
Koji nakit je nosila Taylor Swift na poslednjoj utakmici Travisa Kelcea?

Koji nakit je nosila Taylor Swift na
poslednjoj utakmici Travisa Kelcea?

Ukoliko ste samoproklamovani die hard swiftie, fotografije Taylor Swift i njenog dečka, američkog fudbalera Travisa Kelcea, najverovatnije svakodnevno okupiraju vaš Instagram timeline. Ovo je posebno tačno sada nakon pobede Travisovog tima, The Kansas City Chiefs, kojom su obezbedili prolaz u finale NFL lige, a.k.a. Superbowl. Tim je bio uslikan u prvim trenucima pobede, a sva pažnja bila je usmerena na ovaj američki royal couple. Međutim, dok je većina ljudi oduševljeno uživalo u njihovom pobedničkom poljupcu, nama je pažnju privukao nakit koji Taylor nosi na ovim fotografijama. Stoga, uz malo istraživanja, ali i pomoći od naših prijatelja na TikTok-u, donosimo (neke od) komada nakita koje je Taylor nosila u ovom monumentalnom trenutku, a kojim je iskazala podršku svom dečku i njegovom timu.

Profimedia
Profimedia

Wove Custom Tennis Friendship Bracelet

Prvi, a sigurno i najupečatljiviji komad nakita koji je Taylor Swift nosila na skorašnjoj Chiefs vs Ravens utakmici, jeste takozvana „teniska“ narukvica brenda Wove. U pitanju je friendship bracelet koji je nastao u kolaboraciji brenda sa sportistkinjom Michelle Wie West, čija cena iznosi otprilike US$5600. Kako je sam brend otkrio, ovu custom porudžbinu dve matching narukvice sa natpisom TNT (što pretpostavljamo da označava Taylor and Travis), poručio je niko drugi nego sam Travis Kelce.

michelle wie west Custom Tennis Friendship Bracelet

Eb & Co. Kansas City Chiefs #87 Tight End Jersey Ring

Još jedan (ne tako) suptilan momenat kojim je Taylor iskazala podršku svom dečku, ali i njegovom timu, jeste prsten Kansas City Chiefs uniforme sa brojem 87, pogodili ste, brojem dresa Travisa Kelcea. U pitanju je prsten brenda baziranog u Kanzasu sa nazivom Eb & Co., a cena ovog komada nakita iznosi tek samo US$14.

eb&co Kansas City Chiefs #87 Tight End Jersey Ring

WWAKE Graduated diamond hoop with opal 

Iako naizgled (samo) par dijamantskih minđuša sa opalom, Taylor nije propustila priliku da uveže Travisa svojim izborom nakita još jedan put. Kao što znamo da je Taylor Swift kraljica nagoveštavanja i easter egg momenata, znamo da odabir kamena nije bio nepromišljen. „Igrom slučaja“, opal je kamen meseca oktobra, ujedno i meseca kojeg je rođen Travis Kelce. Ovaj mastermind trenutak postigla je dijamantskim parom minđuša brenda WWAKE koji iznosi cenu od US$1415.

wwake GRADUATED DIAMOND HOOP WITH OPAL

Foto: Profimedia, Instagram (@wove_made), Wove Made, WWAKE, Eb&Co. 

Učitati još
Zatvori