Taylor Swift započela je evropsku turneju – a evo zbog čega je dobila pohvale od Donatelle Versace
Taylor Swift započela je evropsku turneju – a evo zbog čega je dobila pohvale od Donatelle Versace

Taylor Swift započela je evropsku turneju – a evo zbog čega je dobila pohvale od Donatelle Versace

Popularna pevačica Taylor Swift nastavila je svoju The Eras turneju nastupima u Parizu. Četiri pariska datuma označila su početak evropskog dela turneje koji će trajati do 20. avgusta. U prilog tome, ona je svoje fanove u poslednjem periodu odlučila da obraduje različitim novinama, a jedna od njih je i album The Tortured Poets Department koji je objavila pre manje od mesec dana. Ipak, ovaj put novina se odnosi na njene modne izbore i nove koncertne kombinacije – i to zahvaljujući custom-made Versace odevnim komadima za koje je dobila javnu pohvale čak i od Donatelle Versace.

Breathtaking in Versace

Dugoiščekivanu turneju pevačica je otvorila u stilu, te je predstavila čak dva nova koncertna kostima koje potpisuje Atelier Versace. Prvobitno je izašla na binu u kristalnom bodiju koji se istakao zahvaljujući šljokicama i različitim nijansama narandžaste boje. Nešto kasnije, preko njega je obukla i blejzer sa duplim kopčanjem, te kristalima i srebrnim dugmićima. Ova dva elementa uklopila je sa visokim čizmama – takođe u narandžastim, ali i ljubičastim nijansama.

Vrlo brzo, Donatella Versace objavila je na svom Instagram nalogu fotografije popularne pevačice, te napisala kako Taylor  Swift uvek sija kada nosi Versace. Pored toga, dodala je i da osvaja binu svojom elegancijom i upotrebom moći – a za to su delimično zaslužne i nove odevne kombinacije.

taylor swift versace
taylor swift / profimedia

Ipak, ovo nije prvi put da je Taylor Swift dobila pohvale od Donatelle Versace. Štaviše, ona je na prethodnim nastupima već nosila kostime koje potpisuje Atelier Versace. Iako su njeni modni izbori neretko vrlo slični, razlika se javlja kada su u pitanju boje sa kojima eksperimentiše. Upravo zbog toga, popularna pevačica ne prestaje da iznenađuje svoje fanove. A mi jedva čekamo da vidimo još novih odevnih komada koje će poneti na sceni.

Foto: VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia, Instagram @donatella_versace

Učitati još
Zatvori