Šta se krije iza nove The Attico kolekcije Neapolis
Šta se krije iza nove The Attico kolekcije Neapolis

Šta se krije iza nove The Attico
kolekcije Neapolis

Dok se ekipa sa asfalta topi pred temperaturama koje dostižu 30C, kao pravo letnje osveženje Journal donosi Neapolis –  novu kolekciju brenda The Attico za jesen|zimu ’24. Šta nam ovog puta servira uigrani Giorgia meets Gilda duo, donosimo u vidu digitalnih razglednica u nastavku.

[ T h e ] N e a p o l i s [ S y r e n ].

via The Attico.

Nakon što je The Attico team landend in Naples, odlučio je da tu i ostane. Šalu na stranu, duh Napulja i juga Italije ispoljen je i u novoj kolekciji pod nazivom Neapolis. The Neapolis syren, baš kao i The Attico lady puna je kontrasta. Premda spolja jaka i samouverena u isti mah ona je ženstvena, romantična, nežna. Kontast je ovog puta definisan upravo kroz redefinisanje ženstvenosti. Za milanski tim u nadolazećoj jeseni predstavljana je kroz sinergiju grubog i nežnog, romantičnog i zavodljivog, modernog i tradicionalnog. Oštre forme, fokus na siluetama i fluidnim krojevima, statement komadi u vidu haljina sa resama i šljokicama, ali i toughness izraz serviran u kaputima i jaknama.

Da žena može da bude šta god ona poželi, naša je mantra since day 0.1, a ovog puta tu mantru modno najbolje živimo upravo kroz Neapolis kolekciju. Ujedno imajući i čime da se radujemo nadolazećoj jeseni.

Foto. Instagram / @theattico

Učitati još
Zatvori