The Attico takes over [ Modes ] Portofino
The Attico takes over [ Modes ] Portofino

The Attico takes over [ Modes ] Portofino

Za vikend smo prvu jutarnju kafu pili sa pogledom na Portofino. I to u novom, the coolest summer outfitu powered by Genoa Cfc. & Kappa. Ovog ponedeljka sidro ne podižemo sa italijanske obale, već modne igrice stilizujemo na Giorgia meets Gilda način. Što može da znači samo jedno. The Attico has landed in Portofino, a mi povratnu kartu i dalje ne planiramo da kupimo.

Found my The Attico in Portofino.

Nakon junskog izleta u Napulju, tim pod kreativnom G palicom letnji raspust odlučio je da provede [ gde drugde nego ] u Portofinu. The Attico je u nedelji za nama svoje kormilo usmerio ka jugu. Tamo je predstavio special drop posvećen upravo jednoj od najpopularnijih letnjih destinacija. Mi kažemo i proletnjoj. I jesenjoj. I zimskoj. Da nam srce kuca zeleno – belo – crvenim bojama, svima je dobro poznato. A kada na trio collore stavimo i potpis jednog od the coolest out there, eto razloga više zašto je i u timu J Portofino the destinacija sezone 024. Ovog puta svoj summer house milanska marka pronašla je u popularnom Modes concept store. Tu pored The Attico letuju i brendovi kao što su Alice Pons Milano, Chloe, Alaïa, etc. Na adresi Calata Marconi 45. uz Portofino edition, dostupna je beachwear kolekcija kao i komadi iz najnovije Vista Mare capsule kolekcije.

Ukoliko se na vašoj #summerwishlisti pronašao možda Violete set, Fay mini skirt, Multicolor dress ili pak Via del Mare tote bag – destinaciju za ultimativno šoping iskustvo sa pogledom na more smo vam upravo otkrili. S tim u vezi – Ready. Set. Go! Planovi za letovanje upravo su promenjeni [ da ne kažemo prolongirani ], a Out of the Office notice ostavljamo na serveru još neko vreme. Leto je tek počelo, a ovog puta slavimo ga u novitetima iz The Attico sveta i to baš ponedeljkom. Cheers to that!

Učitati još
Zatvori