Otkrivamo novu kolekciju lokalnog brenda The Nice Guys i serviramo letnje favorite [ i novitete ] koje ćete obožavati
Otkrivamo novu kolekciju lokalnog brenda The Nice Guys i serviramo letnje favorite [ i novitete ] koje ćete obožavati

Otkrivamo novu kolekciju lokalnog brenda The Nice Guys i serviramo letnje favorite [ i novitete ] koje ćete obožavati

Lokalno digitalno nebo u poslednjih par godina iznedrilo je nekoliko opasnih takmičara koji igru zvanu moda igraju za nijansu nekonvencionalnije i maštovitije. Jedan od definitivno the coolest out there je i Journal miljenik – The Nice Guys čiji brend identitet podiže lestvicu emocije, igre i autentičnosti za stepenik više. U nedelji za nama mladi tim izbacio je novu kolekciju, koju vam po običaju donosimo prvi i obradovao nas novitetima iz sveta The Nice Guys Surf Club koji će leto u Beogradu učiniti još vrelijim.

ps.  Support[ing] our local surfer never looked this fashion, and cool nice.

 CHASING WAVES. Not Worries.

Mantra je koju manifestujemo ovo leto. A za sve kul kombinacije koje nosimo od dorćolskog Kioska, preko Kiteloop i Ka’banya, pa sve do Sunset Boulevard tu je naš predstavnik lokalne autentičnosti i slow living načina razmišljanjanova kolekcija Surf Club. The Nice Guys community novom kolekcijom na vreli asfalt manifestuje nam težnju da ovog puta biramo da jurimo talase i negujemo road trip trenutke. Od samog pojavljivanja na lokalno modno tlo The Nice Guys projektovao nam je ideju i osećaj, emociju koja nas podseća da bežimo od običnosti i surfujemo na talasima koji život znače. Trenuci koji se pamte, društvo kao neizostavna komponenta stvaranja novih uspomena i #leto’24 kao glavni glumac. Može i želimo.

Producent je definitvno i ovog puta The Nice Guys, koji je sa novom kolekcijom još jednom potvrdio da je mnogo više od još jednog novog brenda na 011 nebu. On je pokret, ideja i timski rad, grupa maštovitih i kreativnih ljudi koji ne stavljaju znak jednakosti između običnosti i jednostavnosti. Oni koji se ne plaše se da žive život po sopstvenim pravilima. I biraju da putuju za nijansu neobičnije i maštovitije. A za početnu stanicu ovog 2024 road tirp biraju dobro poznatu adresu Knjeginje Ljubice 17, a Studio Portfolio za svog savršenog saputnika.

THE NICE GUYS X STUDIO PORTFOLIO | 05. 07. | 18h | SAVE THE DATE.

Premda nastali na digitalnom platnu, početkom godine The Nice Guys dobili su svoj safe place gde su omiljene komade smestili rame uz rame sa nekim od najpriznatijih i najautentičnijih brendova pod sigurnim krovom Studio Portfolio. Negujući individualnost Studio Portfolio okupio je nekoliko pažljivo biranih igrača koji pravila modne igre ruše i igraju se za nijansu drugačije i kreativnije. Jedan od glavnih predstavnika tog pokreta upravo je i naš omiljeni fini momak koji je odlučio da novu kolekciju prezentuje svojoj publici kroz igru, ples i druženje.

Zato će prvi petak u julu biti rezervisan upravo za promociju limitirane Surf Club kolekcije garderobe i torbi. Na eventu će biti moguće kupiti stvari prvi put pre nego zvanično kolekcija ugleda svetlost online kupovine. Uz to, svećice na The Nice Guys torti svetleće brojem jeda. A naš odabrani rođendanac je odlučio da za svoj prvi rođendan vama pored prilike da prvi ugrabite svoje omiljene komade iz nove kolekcije pokloni i veče dobre muzike, druženja i upoznavanja.

S tim u vezi, 05. 07. | 18h | SAVE THE DATE jer je petak pred nama rezervisan upravo za još jednu dugu letnju noć u kojem ćemo igrati dok nas noge ne zabole, a umesto mamurluka kući se vratiti sa the coolest novim modnim ulovom.

 

Foto [ and models ]. Anđelina Nešković, Nađa Ranković i Marija Balaban

Instagram / @theniceguys.rs 

Učitati još
Zatvori