Travis Scott učio lekcije o biznisu od Kris Jenner  – otkrivamo novi potez njegovog brenda Cactus Jack
Travis Scott učio lekcije o biznisu od Kris Jenner  – otkrivamo novi potez njegovog brenda Cactus Jack

Travis Scott učio lekcije o biznisu od Kris Jenner – otkrivamo novi potez njegovog brenda Cactus Jack

Business at it’s finest.

Reper Travis Scott uhapšen je pre samo dva dana u Majamiju. Na teret mu se stavlja da je pod dejstvom alkohola i/ili nedozvoljenih supstanci remetio javni red i mir u najpoznatijem gradu na Floridi.

Kako to inače u ovim situacijama biva sve medijske kuće objavile su njegov mugshot. A on je rešio da celokupnu situaciju preokrene u svoju (finansijsku) korist. Naime, na sajtu njegovog brenda Cactus Jack, u odeljku shop, za 35$ možete kupiti majicu sa njegovom mugshot slikom i natpisom It’s Miami uz garanciju da ona stiže na vašu adresu za maskimalnih sedam dana.

Travis scott

Poslovanje u real time-u 

Što su reperi problematičniji – to je njihova popularnost veća. Hapšenje ovog tipa njima ne ugrožava karijeru. Štaviše, pomaže im u izgradnji bad boy imidža koji njihova ciljna grupa zapravo od njih i traži.

Iz priloženog biznis modela reagovanja u real time-u čini nam se da je Travis prošao školu Kris Jenner, te je ovu (za neke problematičnu) situaciju rešio da pretvori u čistu zaradu.

Prošlu nedelju obeležila su celebrity hapšenja

Travis Scott uhapšen je u Majamiju za vikend. Justin Timberlake par dana ranije uhapšen je dok je vozio svoj automobil pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci.

Za razliku od mlađeg kolege, Justinu ovo hapšenje nikako ne ide u prilog, kako kroz svoj porodični život i karijeru želi da se prezentuje kao veoma uzoran građanin. On je prilikom hapšenja policajcu (koji ga nije prepoznao) rekao da će mu ova situacija ugroziti karijeru i svetsku turneju. Uprkos molbama, ipak je uhapšen i sproveden vlastima.

Pevač je kasnije pušten uz kauciju, a njegov advokat rekao je da će izaći sa saopštenjem kada se završi prvi krug istrage. Njegov mugshot merch, nažalost, neće biti u prodaji osim ako ga, iz osvete, ne proizvede Britney Spears.

Foto: Cactus Jack / Instagram / @travisscott

@justintimberlake

Učitati još
Zatvori