Dok nestrpljivo čekamo Tyler, The Creator x Supreme kolaboraciju, Marc Jacobs vraća nas u devedesete Superman džemperom
Dok nestrpljivo čekamo Tyler, The Creator x Supreme kolaboraciju, Marc Jacobs vraća nas u devedesete Superman džemperom

Dok nestrpljivo čekamo Tyler, The Creator x Supreme kolaboraciju, Marc Jacobs vraća nas u devedesete Superman džemperom

Septembar, poznatiji kao modni mesec, nalazi se gotovo iza ugla. Te dok isčekujemo Nedelje mode širom sveta brendovi serviraju mnoštvo kampanja, hint-uju svoj sledeći potez i neprestano nas drže u neizvesnosti. Isto tako, uveliko svedočimo IT modelima koji će ove sezone dominantno koračati modnim epicentrom. A u iste svrstavamo McQueen Hoof Boots i Prada Brushed leather slippers, dok će se moto čizme boriti za svoje mesto u kategoriji trenda. Za sada, definitivno znamo da će boho estetika pustiti svoje korene iz leta u jesen. A ovaj narativ je poentirala i obožavana Miu Miu devojka Sydney Sweeney.

Međutim, ovog puta u samom epicentru modnih dešavanja nalaze se hint-ovi koje su servirali Tyler, The Creator i Supreme. Ali i povratak kultnog modela iz devedesetih godina koji potpisuju Marc Jacobs i NIGO, te donosimo sve detalje.

Marc Jacobs goes archive


Pharrell vratio nas je u zlatno doba modne industrije povratkom Millionaires modela naočara, koje su nastale u kolaboraciji s talentovanim dizajnerom po imenu NIGO. Po svemu sudeći, kao što je to bio sam kraj devedesetih i početak 2000-tih, ovo je definitivno godina u kojoj NIGO i njegovi autentični radovi doživljavaju comeback. Ovog puta on nas vraća u 1990. godinu saradnjom sa Marc Jacobsom. Povodom 40. rođendana etikete američkog modnog velikana, u samu žižu industrije vratio se kako obožavani Graffiti model tako i Superman džemper. Istog kroja i materijala kao i pre skoro tri ipo decenije, Superman džemper nalazi se na našoj wishlist-i.

Pomenuti model možete kupiti na oficijalnom sajtu poznate etikete.

Tyler saves the day


Nakon vesti da je njujorški brend Supreme ponovo dospeo u ruke drugog steakholder-a, stižu lepe vesti. I to s potpisom američke rep ikone Tylera, The Creatora. Na Instagram profilu poznate etikete pažnju privukla je fotografija na kojoj se nalazi poznati reper. A on nosio je kultnu Supreme majicu s prepoznatljivim logom. Ovog puta, umesto klasične crveno-bele kombinacije ona je zeleno-bela. Iako za sada poznati brend nije predočio tačan datum lansiranja kolaboracije, jasno je da sledeći drop potpisuje upravo Tyler, The Creator. Za sada, znamo da će on u sklopu kolekcije prezentovao svoj twist kultnog modela majica koji svojim korenima datira iz 1994. godine.

Iako zvaničan datum lansiranja kolekcije kao i njen kompletni sastav nisu poznati, radujemo se finalnom drop-u.

Foto: Instagram / @marcjacobs, @supremenewyork /

Učitati još
Zatvori