Nova Verra Wear kolekcija odiše old money estetikom – vodimo vas u Le Chateau de Verra
Nova Verra Wear kolekcija odiše old money estetikom – vodimo vas u Le Chateau de Verra

Nova Verra Wear kolekcija odiše old money estetikom – vodimo vas u Le Chateau de Verra

Ako redovno pratite naš sadržaj već ste čuli za Verra Wear – modni brend koji je delimično okrenut ka lifestyle zajednici. Ovaj lokalni brend ima specifičan pristup ka celokupnom načinu poslovanja i procesu proizvodnje, kako bi svojim potrošačima pružio cenovno prihvatljiv proizvod koji garantuje kvalitet i dugotrajnost.

Nakon prepoznatljivih trenerki i most wanted helanki od likre nova Verra Wear kolekcija nudi nam osvrt na old money estetiku u vidu knitwear podkolekcije džempera i prsluka, koji dolaze u kombinaciji bele i teget boje. Takođe, tu su i košulja/haljine na dug rukav kao i pamučni šortsevi u dve boje – sivoj i teget.

 

Verra Wear

Le Chateau de Verra

Glavne protagonistkinje nove Verra Wear kampanje imaju sve – dvorac, status i previše slobodnog vremena. Dok prezentujemo novu kampanju pravimo osvrt na dosadašnje kolekcije i kroz pet blic pitanja saznajemo više o samom brendu kao i planovima koje njihov tim pravi.

#1 Sta reprezentuje najnovija kolekcija Le Chateau de Verra? 

Nova kolekcija je svojevrsno ujedinjenje svih dosadašnjih, kako bismo pokazali da svi naši komadi mogu međusobno da se kombinuju. Fokus je i dalje na kvalitetnim materijalima i vanvremenskim komadima.

#2 Ko je Verra Wear devojka? Koga zamišljate da nosi vaše modele kada osmišljavate kolekcije?

Ponosni smo što imamo modele za sve tri generacije – devojčice od 15 godina za školu i trening, mame koje naše komade mogu nositi na posao ili yogu kao i bake koje vidimo kako u našim stvarima piju jutarnju kafu blizu Kalenić pijace.

#3 Svi koji su probali vaše helanke od likre ne mogu više da nose nijedne druge – da li nam dolaze u još nekim bojama i da li će biti setova?

Svesni smo popularnosti ovog artikla, kako je on jedan od naših bestseller proizvoda. Krajem juna u okviru nove mini kolekcije uvrstićemo helanke u raznim novim bojama, koje će se idealno slagati uz preplanuli ten.

Verra Wear
Verra Wear

#4 Loungewear VS preppy wear?

Svaki komad se može kombinovati uz classy, sporty ili chic stil. U fokusu nam je affordable & effortless pristup modi, kako za sada nemamo nijedan komad u ponudi koji je skuplji od 7.000 dinara. Takođe, u svetu vlada logoless trend, tako da su naše helanke, majice i šortsevi bez ikakvog obeležja.

#5 Šta još možemo da očekujemo od letnjih kolekcija koje nam spremate?

Očekujte veliko iznenađenje na leto, ne bismo još ništa da otkrivamo.

Sav asortiman brenda možete čekirati na njihovom sajtu.

Verra Wear
Verra Wear
Verra Wear
Verra Wear

Art direkcija: Ljubomir Dorontić  / @cokabroz
Foto: Ivona Živulj / @ivonafish
Stajling: Vanja Pantin / @vanjapantin

Učitati još
Zatvori