Esencijalne modele farmerki ove jeseni potpisuje Victoria Beckham – VB Denim kolekcijom
Esencijalne modele farmerki ove jeseni potpisuje Victoria Beckham – VB Denim kolekcijom

Esencijalne modele farmerki ove jeseni potpisuje Victoria Beckham – VB Denim kolekcijom

Jesen se nalazi gotovo iza ugla stavljajući nove trendove u fokus. Za sada, jasno je da bordo boju stavljamo u prvi plan, boho estetiku i dalje negujemo a rokerski vibe prenosimo iz leta u jesen. Međutim, kao što leti to bivaju lagane haljinice, jesenji staple definitivno su farmerke. Bojkotujemo one uske, i ne planiramo da ih vratimo u modu, mom jeans kroj dobija zelenu zastavicu a one koje potpisuje Victoria Beckham stavljamo na listu želja.

VB Denim predstavlja predstojeću kolekciju britanske etikete čiji će krojevi zagovarati vanvremensku politiku. Evo šta za sada znamo o njoj.

Godina prvenaca za Victoriu Beckham


Victoria Beckham, pored toga što je obeležila čitavu epohu svojom muzičkom karijerom u sastavu benda Spice girls kao i WAG erom navijajući za svog višedecenijskog izabranika Davida Beckhama u vanserijskim autfitima, ostavila je neizbrisiv trag na modnu industriju. Victoria oduvek važila je za imperativ cool girl odevanja. Njen stav oduvek je nosio odevne komade koje je birala. Te joj i kombinacije koje danas možemo okarakterisati modnim promašajem, opraštamo. Tokom svoje karijere nosila je mnoštvo ikoničnih look-ova, koje je neretko potpisivala upravo njena etiketa osnovana 2008. godine. Od majice čiji natpis poentira Fashion stole my smile pa do matching autfita sa Davidom, u svom modnom dosijeu britanska dizajnerka i modna ikona definitivno neguje odevne komade za pamćenje.

Ovu godinu na neki način možemo nazvati onom koja u fokus stavlja prvence, s obzirom na to da je haljina brenda koji nosi njeno ime i prezime prvi put nošena na Met Gala manifestaciji.

VB Denim 


Naime, ovo nije prvi put da će nas Victoria obradovati kolekcijom koja u fokus stavlja farmerke. Denim precizno negovao je narativ brenda koji u svojoj celosti zagovara timeless krojeve i chic stilski pravac. Do sada, voleli smo kako torbe tako i farmrke britanse etikete čiji se cenovni rang proteže u rasponu od 550 do 850 evra. Varijacije na temu denim-a u ovoj modnoj kući nikada nisu bile taboo tema, te smo svedočili proizvodnji farmerki raznolikih krojeva ali i suknji i jakni od pomenutog materijala.

Ovog puta brend najavio je VB Denim kolekciju za koju obećava da je as we never seen it before. Novi modeli i njihovo lansiranje očekuje se već danas. A ono što je sigurno je da će svi voditi timeless politiku. Sa kvalitetom koji je na zavidnom nivou i modelima koji ne izlaze iz mode definitivno ne možete pogrešiti. Te bilo koji od pomenutih modela da se nađe na vašoj wishlist-i opravdaće sva očekivanja.

Nestrpljivo čekamo VB Denim kolekciju i ne sumnjamo da će gotovo svi modeli pri prvom satu lansiranja biti sold out.

Foto: Instagram / @victoriabeckham 

Učitati još
Zatvori