Victoria’s Secret stiže u Beograd – evo i gde će biti locirana prva radnja
Victoria’s Secret stiže u Beograd – evo i gde će biti locirana prva radnja

Victoria’s Secret stiže u Beograd – evo i gde će biti locirana prva radnja

Victoria’s Secret 15. oktobra održaće svoj dugoočekivani Fashion show, koji je nakon cancel-ovanja brenda, logičnim sledom okolnosti, bio ukinut. Ove godine na famoznoj pisti imaćemo prilike da slušamo pevačice kao što su Cher i Tyla, dok će pistom hodati poznate manekenke koje neretko nazivamo i Viktorijinim anđelima. Međutim, pored svih pomenutih noviteta koje će nam ovaj brend servirati, saopštili su da će uskoro otvoriti radnju u Beogradu. Stoga, sve detalje o ovom business potezu poznate etikete donosimo u nastavku.

Viktorijini anđeli u Beogradu?

Viktorijini anđeli konačno dolaze u Beograd. Zapravo, radnja pomenutog brenda stiže u srpsku prestonicu. Prvi butik biće otvoren u Tržnom centru Ušće. A poznati brend najavio je da u budućnosti planira da otvori još prodajnih mesta. Samo otvaranje planirano je za maj 2025. godine, te se nadamo da će biti grandiozno koliko i sami komadi koji će se nalaziti u istom.

U pomenutoj radnji nalaziće se sve od kupaćih kostima, odevnih komada pa do veša po kom je ovaj brend poznat. Takođe, Victoria’s Secret parfemi ali i kozmetički proizvodi biće dostupni u pomenutom prodajnom objektu. Nakon svih (modnih) krugova pakla kroz koje je ovaj brend prošao, jasno je da sada pokušava da se vrati na velika vrata i opet postane jedan od omiljenih brendova mnogih. Međutim, mi se pitamo – da li Victoria’s Secret sada koristi svoje poslednje džokere u rukavu kako bi došao do zavidnih profita? Zašto baš sada Beograd, a ne u svom prime time-u? Poznati brend cancel-ovan je u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada kuca na vrata Srbije i očekuje grandiozan aplauz. Pravo pitanje je – da li smo uopšte uzbuđeni zbog ovog otvaranja? I da li nam je pomenuti brend i dalje zanimljiv?

Bilo kako bilo, jasno je da pomenuti brend poseduje fantastične komade veša, te će svakako predstavljati novitet na našem modnom polju.

Foto: Instagram / @victoriassecret /

Učitati još
Zatvori