Još jedan celebrity merch? Zara ima novu kolekciju sa Dua Lipom o kojoj niko ne priča
Još jedan celebrity merch? Zara ima novu kolekciju sa Dua Lipom o kojoj niko ne priča

Još jedan celebrity merch? Zara ima novu kolekciju sa Dua Lipom o kojoj niko ne priča

Dok isčekujemo Ball & Chain, pesmu koju je poznata pevačica Dua Lipa tease-ovala na TikToku, njen marketing tim pripremio je merch u kolaboraciji sa Zarom. Nedavno, Dua obradovala je svoje fanove albumom Radical Optimism, koji broji mnoštvo hitova kao što su Houdini, Training Season, Falling Forever i mnogi drugi. Ovaj album poznatoj pevačici doneo je potpuno novu eru. Dua se iz crne kose sa plavim pramenovima ovog puta ofarbala u crveno i u potpunosti promenila svoj imidž. Dua u ovom trenutku nalazi se na rok modnom poglavlju, s obzirom na to da izabrana kolor paleta većine odevnih kombinacija u fokus stavlja crnu i crvenu, uparenu sa srebrnim nakitom i edgy komadima.

Bilo kako bilo, svesni smo da Dua poseduje veliku fan bazu. A to dokazuje i broj sold out karata na njenoj turneji. Sada, svi obožavaoci poznate pevačice imaće priliku da kupe njene komade koji predstavljaju omaž Radical Optimism eri. I to u Zari. Sve o ovoj interesantnoj kolekciji donosimo u nastavku.

Još jedan celebrity merch?


Još jedan celebrity merch pokucao je na vrata potrošača koji u današnjoj ekonomiji ne mogu da se odluče šta će pre ubaciti u svoju online, ili in-store, korpu. Poznate zvezde pored svojih albuma i singlova koje slušamo putem mnogih streaming servisa, pružaju nam priliku da ih slušamo uživo na koncertima i nastupima. Kako fanovima neretko ni ovo nije dovoljno, poznati dosetili su se da svoje profite mogu dići i pomoću merch-a. Ova kategorija odevnih komada namenjena je fanovima određenih izvođača, kako bi isti mogli da nose komade sa njihovim potpisom.

Međutim, Dua Lipa odlučila je da kolekciju namenjenu Radical Optimism albumu potpiše ni manje ni više nego Zara. Čudno je što o ovoj kolekciji niko ne govori. Jasno je, za liniju poznate ličnosti, komadi uopšte nisu toliko loši. Na oficijalnom sajtu Zara brenda, u Srbiji, možete poručiti dva duksa i jednu majicu. Na primer, plavi duks sa Houdini natpisom može se odlično ukombinovati sa širokim farmerkama, i proći kao običan cool duks, a ne celebrity cash grab. Bilo kako bilo, jasno je da će ovi komadi ubrzo biti sold out zbog fan baze poznate pevačice.

Journal finds


 

Foto: Zara / Instagram / @dualipa /

Učitati još
Zatvori