Zoë Kravitz i Jeremy Allen White su lica vrele Saint Laurent kampanje – koja u fokus stavlja novu knjigu
Zoë Kravitz i Jeremy Allen White su lica vrele Saint Laurent kampanje – koja u fokus stavlja novu knjigu

Zoë Kravitz i Jeremy Allen White su lica vrele Saint Laurent kampanje – koja u fokus stavlja novu knjigu

Nakon Nedelje visoke mode u Parizu, čija nas je stilska igra podsetila na same korene kao i forte modne industrije i ručnog tkanja, Saint Laurent na čelu s kreativnim direktorom Anthonijem Vaccarellom, odlučio je da se vrelo leto s numerološkom oznakom 24 nalazi pod njegovim potpisom. Francuska modna kuća koja u svojoj suštini zagovara chic kao i senzualnost dobila je pojačanje. Koje predstavlja ni manje ni više no Bella Hadid. Fall 24 kampanja s poznatom manekenkom kao glavnom zvezdom bila je i više nego očekivana. Kako je manekenka na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu ponela haljinu pomenute etikete.

Shvativši da su Saint Laurent devojke the coolest, neizostavan deo ovog (modnog) klana predstavljaju Hailey Bieber kao i dugogodišnje lice kuće Zoë Kravitz. Ovog puta, poznata glumica i Catwoman 21. veka bila je glavno lice možda i najvrelije kampanje sezone zajedno s Jeremijem Allenom Whiteom. Koji važi za jednog od najobožavanijih glumaca i najpoželjnijih muškaraca današnjice.

Stoga, donosimo sve o kampanji koja predstavlja uvertiru nove Saint Laurent Editions knjige.

Zoë Kravitz & Saint Laurent Babylone


Već osam godina, poznata glumica Zoë Kravitz predstavlja brend ambasadorku i zaštitno lice mnogih kampanja francuske modne kuće. Njen otac holivudska zvezda Lenny Kravitz takođe je ljubitelj ove etikete čijih je kampanja bio i zaštitno lice. No, kako je Zoë jedna od prvih Saint Laurent devojaka koje favorizujemo, nije nas začudilo što je baš ona zvezda nove kampanje. Kao i muza trećeg literaturnog izdanja Saint Laurent izadavaštva. Naime, ove godine poznata etiketa na inicijativu svog kreativnog direktora, otvorila je Saint Laurent Babylon radnju smeštenu u Parizu. Ovo nije uobičajeni Saint Laurent butik. Već prodajni objekat koji je u svoj fokus stavio knjige. Kako iz svog tako i iz tuđeg izdavaštva.

Ultimate Saint Laurent girl


Ovog puta, pod epitetom noviteta našla se SL Editions: Zoë by photographed Purienne knjiga. Koja je kroz svoju suštinu protkala lepotu i senzualnost dugogodišnje muze Anthonija Vaccarella. U ovoj knjizi nalaze se i fotografije poznatog glumca Jeremija Allena Whitea. A čitav sadržaj fotografisan je u Parizu i Los Anđelesu. Treći primerak Saint Laurent Editions sage, stavljajući poznatu glumicu u fokus, dostupan je od 11.jula u Babylon radnji kao i na online shop-u.

Journal [ prelistavanje ]


 

Foto: Saint Laurent / Instagram / @ysl

Učitati još
Zatvori